Привіт! У мене скоро весілля, і я збираюсь затаритися шампанським для гостей. Відверто кажучи, я нічого не розумію в цьому напої. Може, хтось може порадити мені, який бренд вибрати? Яких виробників шампанського ви вважаєте найкращими для такого урочистого випадку?
Шампанське на весілля
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-10-11 23:01:00
Вітаю! Для такого важливого заходу я б радив обрати якісне шампанське, що додасть урочистості вашому святку. Можете купити шампанське від відомих французьких виробників, таких як Moët & Chandon або Veuve Clicquot. Ці бренди відомі своєю якістю та традиційним смаком. Якщо у вас обмежений бюджет, існує багато інших гідних варіантів, але раджу уникати дуже дешевих марок.
Поделиться32023-10-11 23:01:33
А в яких магазинах краще купувати? Я б хотів придбати велику партію, але за доступною ціною та хорошої якості. Може десь є акції, чи скидки для оптових покупців? Чекаю відповіді на ці запитання.
Поделиться42023-10-11 23:07:33
Привіт! У мене скоро весілля, і я збираюсь затаритися шампанським для гостей. Відверто кажучи, я нічого не розумію в цьому напої. Може, хтось може порадити мені, який бренд вибрати? Яких виробників шампанського ви вважаєте найкращими для такого урочистого випадку?
Добрий вечор! Я багато разів купував шампанське в магазині Гудвайн https://goodwine.com.ua/ua/igristye/shampanskoe.html вони мають великий вибір, а якість завжди на висоті. Ціни досить конкурентні, особливо якщо врахувати акції та спецпропозиції.
Особисто мені до смаку шампанське Dom Pérignon, але інші бренди, які представлені в магазині, також гідні уваги. Я раджу звертатися безпосередньо до них, обговорити умови закупки, може вам зроблять якусь знижку якщо будите купувати дуже богато.