Вже набридло пити розчину каву, вона взагалі не має насищеного смаку, тільки гроші переводяться на вітер. Тому хочемо купити кавоварку, та пити кофе в зернятках, яке будем брати закордоном. Які кавоварки з недорогих можете порекомендувати?
Купити кавоварку
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-03 23:33:31
Польське кофе не бери воно ніяке особливо фірма Cafe d'or, Jacobs посравненію з ним отдихає. Якщо вже хочеш в зернятках, тоді тобі раджу хоч раз побувати на плантаціях і самостійно позбирати. До кофе рекомендую арахісові ковблики в шоколаді Slasti.
Поделиться32022-10-03 23:34:07
Кращі крапельні кавоварки Bosch TKA 6A683, Philips HD7457 Daily Collection, Melitta Optima Glass Timer, Braun KF 47, Beko CFM6350I. Також зверніть увагу на рожкові варіанти там я не фахівець.
Поделиться42022-10-03 23:39:13
Привіт, я повністю з вами згоден, розчинна кава в порівнянні з заварним взагалі не те, не знаю як люди його п'ють.
Я собі вже давним давно купив кавоварку Magio MG-963 https://zhuk.ua/kavovarky/ в цьому інтернет магазині. У них зараз до речі практично на всі кавоварки діють знижки, тому можна купити кавоварку дешевше, ніж зазвичай.
Вартість такої кавоварки як у мене, на сьогоднішній день становить 3399 гривень, вважаю що це не дуже дорого.