Яким смартфоном Ви користуєтеся? Буду радий якщо підкажіть моделі, тому що, зараз вибираю подарунок своїй дівчині на день народження, а в цих телефонах, взагалі не розбираюся. А які подарунки ви даруєте своїм дівчатам?
Де можна притбати телефон у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-10 19:05:45
Своїй дівчини буду дарувати косметику вона замовила багато чого на сайті Л'етуаль я просто оплачу замовлення заберу його і подарую. Для неї найкращі подарунки — це косметика і прикраси.
Поделиться32022-08-10 19:06:10
Привіт друзі. Своїй дівчині буду дарувати сертифікат в магазин білизни та одягу вона вже давно мені натякає що хотіла б отримати саме такий подарунок на день народження, думаю, що вгадав.
Поделиться42022-08-10 19:06:51
Привіт друзі. Своїй дівчині буду дарувати сертифікат в магазин білизни та одягу вона вже давно мені натякає що хотіла б отримати саме такий подарунок на день народження, думаю, що вгадав.
Привіт, я на день народження синові дарував смартфон у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/mobil … _smartfon/ купували в інтернет-магазині Алло, потрапили якраз на знижки.
Тому вигідно встигли купити Xiaomi Redmi Note 11 і при цьому заощадити. Можете заглянути в їх каталог, та подивитись асортимент гаджетів. Моделі різні, доставка безкоштовна, дуже вигідно. Ми купували смартфони там. У них хороші характеристики, 64 Гб вбудованої пам'яті на 12 мегапікселів фронтальна камера і міцний корпус.