Хочу своїй дівчині якийсь крутий букет подарувати, але не знаю що саме, бо фантазії до цього немає. Порадьте будь ласка щось, чим можна дівчину здивувати і порадувати.
Оригінальні квіти у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-05-22 16:45:23
Хочу своїй дівчині якийсь крутий букет подарувати, але не знаю що саме, бо фантазії до цього немає. Порадьте будь ласка щось, чим можна дівчину здивувати і порадувати.
Вот это вы молодец, правильная постановка вопроса, а то мужчины у нас уже давно расслабились. Не покупают девушка цветы и это так печально. Надеюсь с вам будут брать пример)
Поделиться32021-05-22 21:48:38
Вот это вы молодец, правильная постановка вопроса, а то мужчины у нас уже давно расслабились. Не покупают девушка цветы и это так печально. Надеюсь с вам будут брать пример)
Та я прям почервонів, коли про це дізнався. Облише будь ласка, багато чоловіків дарують дівчатам квіти, це не прям якась розкіш чи щось типу такого)
Поделиться42021-05-22 23:59:14
Давайте я з вами буду відвертий і скажу, що у чоловіків немає фантазії до квітів, від слова "зовсім". Не сперечаюсь різні ситуації бувають і разні чоловіки, але в більшості випадків квіти купуються нами, чоловіками, просто щоб були. Тому коли приходить час подумати що такого гарно купити, то перша думка: "куплю що продавчиня порадить", або те що перше на очі потрапиться.
Насправді не треба собі морочити голову і вигадувати собі якісь букетів квітів в голові, а потім шукати. Зараз є інтернет і є магазини, у Львові їх теж достатньо. Заходите в будь який квітковий магазин, на його сайт і дивитесь що там взагалі цікавого є. Ось по цьому всьому і вибираєте собі, тобто вашій дівчині не букет. В більшості випадків на головній сторінці магазину самі популярні букети, або ті букети які зараз в моді.
Коли мені потрібен букет, я завжди захожу на сайт цього львівського магазину https://kvitna.ua/ Вибір дуже пристойний, ж доставка. Що ще потрібно?)
Отредактировано Олег Маслов (2021-05-23 00:00:59)