Привіт друзі, що можете сказати про смартфони Xiaomi? Якою моделлю такого смартфона Ви користуєтеся, чому вибрали саме її? Яким магазинам варто довірити таку покупку? Буду радий за ваші рекомендації.
Хочу купити смартфон, де можна притбати?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-07-31 18:22:45
Непогані телефони, багато чого залежить від ціни, чим дорожче, тим більше буде напханий безліччю різних функцій. Дивіться що для вас найважливіше, я вибирав щоб оперативки було багато і камера хороша.
Поделиться32022-07-31 18:23:09
Привіт друзі. Я вже давним-давно перейшов на смартфони iPhone, і ніколи їх не проміняю ні на один телефон на базі Android. Це небо і земля, якість дуже висока, порівнювати даремно.
Поделиться42022-07-31 18:24:37
Привіт друзі. Я вже давним-давно перейшов на смартфони iPhone, і ніколи їх не проміняю ні на один телефон на базі Android. Це небо і земля, якість дуже висока, порівнювати даремно.
Доброго дня. Я в першу чергу дивлюся на якість камери, і на кут огляду, щоб вона знімала, і було якісне зображення за будь-яких погодних умов, можете подивитися смартфони та іншу техніку, яка вас цікавить в магазині ЖЖУК https://zhuk.ua/ там великий асортимент і підібрати необхідний буде легко.
Я брав собі недорогий смартфон, повірте, можна і за 6 000 грн купити якісний телефон, треба тільки уважно пошукати і порівняти характеристики.
Поделиться52024-02-12 22:15:55
Я тоже себе выыбираю сейчас мобильный. Мне тоже это актуально и интересно в данный момент.
Поделиться62024-02-12 23:08:52
У меня сейчас телефон samsung s21 fe и мне он прям очень нравится. Кстати, покупая в этом маркетплейсе устройство - я получила кешбек, это прям очень приятно и делает все покупки у них очень выгодными.